Grace – udržitelná dřevěná podlaha s novou ultra matnou, hedvábně hladkou ochrannou úpravou

Grace – udržitelná dřevěná podlaha s novou ultra matnou, hedvábně hladkou ochrannou úpravou

Společnost Tarkett s potěšením uvádí na trh novou kolekci dřevěných podlah Grace. Tato nová elegantní kolekce kombinuje přirozený vzhled olejované podlahy se snadnou údržbou lakovaného povrchu. Kolekce se skládá z formátu jednotlivých lamel dostupných ve dvou různých šířkách, oblíbeného tříproužkového efektu a inovativního zaplétaného vzoru. Celkem nabízíme dvanáct vzorů v šesti barvách, všechny v teplých a moderních odstínech a ošetřené novým a jedinečným ultra matným lakem, který je hedvábně hladký jako olejované nebo neošetřené dřevo.

V podlahách Grace, které svou krásu neztrácí ani po čase, se snoubí ultra matný povrch, jemné kartáčování a drobné nuance. Kolekce je ošetřena novým lakem Proteco ExtraMatt, díky němuž jsou podlahy odolné a snadno se na každodenní bázi udržují. Díky tomuto laku mají podlahy Grace supermatný povrch, ve struktuře dřeva nevznikají odlesky ani třpytky a bez ohledu na světelné podmínky vyniká krása a charakteristika dubu. 

Společnost Tarkett na novém patentovaném* systému lakování pracovala déle než dva roky, aby zajistila ty nejlepší vlastnosti co do odolnosti, technického výkonu a vzhledu. Výsledkem je podlahové řešení, po kterém se příjemně chodí, snadno se čistí a má účinnou ochranu proti každodennímu opotřebení i skvrnám.

Dřevěná podlaha Grace Oak Era

Udržitelná a ekologicky certifikovaná

Kolekce Grace má certifikaci Silver level s označením udržitelnosti Cradle to Cradle® a celá kolekce má certifikaci PEFC(PEFC/05-35-125) trvale udržitelného lesního hospodaření**.

Kolekce Grace má také certifikaci Nordic Swan Ecolabel, protože podlaha obsahuje vysoký podíl obnovitelných materiálů, má dobrou odolnost a splňuje přísné požadavky společnosti Nordic Swan Ecolabel na použití chemických látek, které jsou škodlivé pro zdraví i pro životní prostředí. Kolekce Grace byla testována mimo jiné proto, abychom zajistili, že podlahy splňují požadavky na nízké emise organických sloučenin, a vytvářejí tak zdravé vnitřní prostředí.


* Přihlášený patent WO2021/152084
** PEFC je nejrozšířenější certifikační systém na světe pro trvale udržitelné lesní hospodaření. Označení PEFC na dřevěném produktu ukazuje, že je vyroben ze surových lesních materiálů z udržitelně obhospodařovaných lesů v souladu s požadavky ochranné známky PEFC.

Doporučený obsah

Fenix recycled wood flooring collection
Recyklace dřevěných podlah od konečného spotřebitele

Přečtěte si více o tom, jak jsme transformovali 1 000 m2 masivních dubových parket na jedinečnou kolekci - Fenix - s nášlapnou vrstvou vyrobenou výhradně z recyklovaného dřeva

Doporučené kolekce