Vinylové role ICONIK

Vinylové role ICONIK

Osvoboďte se

Vytvořte si domov přesně podle vašich představ. Inspirujte se. Vyměňte podlahu stejně snadno jako dekorace. Rozhodněte se pro hygieničtější a zdravější prostředí. Pozorujte, jak vaše děti rostou, a váš domov vzkvétá. Svoji pracovnu můžete snadno změnit na dětský pokoj, pak pokoj pro teenagery, nebo pokoj pro návštěvy
A znovu na dětský pokoj. Snadná je změna i podle účelu: ať je to pronájem, prodej a nebo koupě… A vždy si můžete vybrat tu nejvhodnější podlahu.
Svobodně chodit naboso, tančit v koupelně, nebo v obývacím pokoji s drinkem v ruce, se svými přáteli ... Svobodně měnit podlahu  s ohledem na životní prostředí - a vaše finance.
Svobodně si můžete vybrat vzor, který je pro vás ten pravý, a snadno podlahu nainstalovat, i když jste nejste příliš zkušený. Stručně řečeno, můžete žít v domě, který je krásný a živý, v domě, který je váš, a v domě, který je přesně podle vašeho stylu.

ICONIK
váš domov, váš styl

Naše kolekce vinylových rolí

Vinylové podlahy ICONIK jsou k dispozici v celkem 15 různých kolekcích a nabízejí širokou škálu přírodních a realistických vzorů. Každý si zde může najít ten správný design za správnou cenu. Ať už si vyberete jakýkoli dekor - ať už přírodní materiály, jako je dřevo, kámen nebo neobvyklé vzory či klasické dlaždice - jistě najdete svou oblíbenou podlahu.
Vinylové podlahy ICONIK jsou k dispozici také s textilní podložkou, která vytváří měkký, hladký, polstrovaný pocit pod nohama, tlumí hluk a dělá váš domov ještě více relaxujícím. Má také další výhodu: absorbuje nerovnosti v podkladu a snižuje tak náklady přípravu podkladu před pokládkou.

Všechny vinylové podlahy Tarkett jsou 100% bez ftalátů a mají extrémně nízké emise VOC. Tímto způsobem zajišťujeme zdravější a příznivější vnitřní klima i pro alergiky a astmatiky. Kdykoli je to možné, používáme materiály, které jsou recyklovatelné i recyklovatelné a jsou co nejšetrnější k životnímu prostředí.

Objevte kolekce

Dekory dřeva

Dřevo okamžitě vyvolává pocit tepla a útulnosti. Inspirované přírodou a dostupné v úzkém nebo širokém rozvržení prken, objevte všechny vinylové role ICONIK s dekorem dřeva.

Dekory dlažby a kamene

Neváhejte a vyberte si realistické napodobeniny přírodních materiálů, jako je beton a kámen. Znovu vytvořte moderní styl u vás doma s plnými barvami, světlejšími nebo tmavšími odstíny barev nebo přirozenějšími odstíny, které kopírují krásu keramických dlaždic.

Celoplošné dekory

ICONIK vám nabízí spoustu kreativního rozsahu a svobody. Hrajte s grafickými a geometrickými vzory, abyste vylepšili dětskou ložnici nebo kuchyň.

Praktické informace