Elegance Rigid 55: nová zámková podlaha s tuhým jádrem vyrobená v Evropě

Elegance Rigid 55: nová zámková podlaha s tuhým jádrem vyrobená v Evropě

Krásné dekory vytvořené našimi evropskými designéry

Představujeme vám kolekci Elegance Rigid 55: nové vinylové dílce se zámkovým systémem a tuhým jádrem, které vašemu domovu dodají sofistikovanost a charakter. Vybírat můžete z 20 nádherných dekorů ve formátu dílců či lamel – máte tedy skutečně širokou paletu možností. Ať už zvolíte dekor, který připomíná dřevo, nebo realistickou imitaci kamene, díky úpravě Tektanium® povrch odráží méně světla a je ze všech úhlů ultra matný. Aby dřevěné dekory na pohled i na dotek působily co nejvěrohodněji, gravírujeme do nich plastický reliéf, který kopíruje jejich vzor. Podlaha tak vypadá ještě autentičtěji. Zvolte při rekonstrukci dekor, který je vašemu domovu šitý na míru. 

Odolnost a pohodlí

Jednou z hlavních novinek této kolekce je technologie SPC s jádrem vysoké hustoty, které poskytuje vynikající rozměrovou stabilitu, životnost a voděodolnost. Krytina je proto ideální pro rekonstrukci koupelny, kuchyně nebo jakékoli jiné místnosti, kterou doma máte.

Tyto luxusní vinylové dílce se zámkovým systémem snesou široký rozptyl teplot (10–50 °C). To prodlužuje jejich životnost a zajišťuje stálý vzhled podlahy v průběhu času – existuje totiž menší pravděpodobnost, že se kvůli extrémním výkyvům teplot podlaha poškodí nebo zdeformuje.

Navíc bezkonkurenční technologie Tektanium® dodává kolekci Elegance Rigid 55 vysokou odolnost, delší životnost, dlouhotrvající povrchovou úpravu a nepřekonatelnou odolnost proti poškrábání, oděru, opotřebení a skvrnám, což je do domácnosti ideální.

 

 

 

Kolekce Elegance Rigid 55 má díky špičkové technologii minimální nároky na úklid a údržbu. Jelikož je méně náchylná k poškození vlivem teplotních výkyvů, nemusí se tak často opravovat ani vyměňovat.

Rychlá a snadná pokládka

Komplikovaná a časově náročná pokládka u této podlahy nehrozí. Díky novému patentovanému zámkovému systému Tarkett GenClick® se po nové podlaze budete procházet během chvilky. Pro použití v obytných prostorech není nutná pomoc odborníka – stačí dílce či lamely zacvaknout na místo podle jednoduchých pokynů. Zámkový systém se snadno používá a navíc je neuvěřitelně pevný a odolný.

Patentovaný systém GenClick® společnosti Tarkett je voděodolný, už vám proto nemusí dělat vrásky, že podlahu poškodí voda. Vodotěsná vinylová zámková podlaha je ideální do vlhkých prostor, jako jsou koupelny a kuchyně.

Kolekce se perfektně hodí na renovace a rekonstrukce: lze ji totiž položit na stávající tvrdou podlahu, včetně keramických dlaždic, a zakrýt tak drobné nedokonalosti podkladu.

Vykročte s námi k lepším podlahám

Naše nové luxusní vinylové dílce kladou po všech stránkách velký důraz na udržitelnost a ekologickou odpovědnost. Kolekce Elegance Rigid 55 se vyrábí v Evropě a v celém výrobním procesu dbáme na udržitelnost a snižování odpadu a emisí. Díky průměrnému 20% podílu recyklovaného obsahu a úplné transparentnosti, co se materiálů týká, máte jistotu, že kromě skvělého estetického dojmu podlaha přináší lepší kvalitu vnitřního ovzduší.

Zároveň skrze program ReStart® pro zpětný odběr a recyklaci sbíráme cenné zbytky podlahových krytin, recyklujeme je a znovu je využíváme. Zvyšujeme tak podíl recyklovaného materiálu v našich výrobcích a snižujeme uhlíkovou stopu. Ultra nízké emise těkavých organických sloučenin (≤ 10 μg/m³) a materiály bez ftalátů zajišťují zdravější vnitřní ovzduší. Kolekce Elegance Rigid 55 nejenom pozvedá interiér, ale též pozitivně ovlivňuje životní prostředí. Zároveň environmentální stopu nikdy nesnižujeme na úkor pohodlí, zdraví ani celkové pohody.

Praktické